succesverhalen

Rini (39)
gaat weer aan de slag na periode thuis
deed mee aan traject van het Leer Werk Loket en gaat aan de slag bij een boomkweker

lees zijn verhaal

Een leven lang werken en leren

 

De arbeidsmarkt verandert voortdurend. Juist in deze corona-tijd merken we dat allemaal. Maar ook zonder corona is de arbeidsmarkt steeds in beweging. De techniek ontwikkelt zich in hoog tempo. Steeds meer werk wordt overgenomen door computers en robots. Banen veranderen of verdwijnen helemaal. Om met alle veranderingen zo flexibel mogelijk om te kunnen gaan, is het belangrijk dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen. Het leren stopt niet na het behalen van een diploma.

Werken en leren combineren 

Wie mee wil blijven doen, moet werken en leren combineren. Dat betekent niet dat je steeds terug moet naar de schoolbanken. Leren kan op allerlei manieren. Van een korte cursus op locatie of bijscholing via de computer tot het volgen van een volledige opleiding. De mogelijkheden zijn oneindig! ‘Wijzer in je Werk’ gelooft, meer dan ooit, dat je nooit bent uitgeleerd. Wij nemen je graag bij de hand om niet te verdwalen in het woud van mogelijkheden. Met onze hulp maken wij het makkelijk om jouw persoonlijke leerweg te ontdekken. Zo wordt een leven lang werken en leren ook heel erg leuk.

Wijzer in je Werk door te blijven leren

Stilstaan is achteruitgaan.
‘Wijzer in je Werk’ is er om je, samen met haar partners, de weg te wijzen naar een gelukkig werkend leven. Goed idee?

Hoe bijdetijds ben jij? 

Niemand weet wat de toekomst gaat brengen. Maar één ding is zeker: alles wordt steeds een beetje meer digitaal. En daar krijgen we allemaal mee te maken. Maar hoe bijdetijds is jouw kennis nou eigenlijk? Wil jij weten of jouw vaardigheden toekomstbestendig zijn?

Werken en leren in Noordoost Brabant 

De arbeidsmarkt in Noordoost Brabant biedt ongelooflijk veel kansen op werken en leren. Ook voor jou! In sectoren als Techniek, ICT, Onderwijs, Logistiek en Zorg bestaat een grote vraag naar gemotiveerde mensen. Naar mensen die willen groeien in hun loopbaan en daarvoor werken en leren graag combineren. Wie weet liggen daar ook kansen voor jou. ‘Wijzer in je Werk’ helpt je om dat te onderzoeken en jouw eigen pad daarin te vinden. Neem contact met ons op of kijk eens in het ruime online leeraanbod.