We leven momenteel in een tijd waarin er een tekort ontstaat aan werknemers, wat extra kansen geeft aan mensen die wat anders willen. Mijn motto is dan ook: Je kunt elke dag een nieuw leven beginnen.

Over Alco van Dam

Geboren in Zuid-Holland, opgegroeid in Brabant, woonachtig in Breda. Na zijn HBO-studie Personeel & Arbeid in 1996, is Alco gaan werken bij een technische detacheerder. Via wat omzwervingen binnen het HRM vak heeft hij sinds 2010 honderden mensen begeleid in hun zoektocht naar werk. Als hij in die tijd één ding heeft geleerd, is het wel dat er altijd kansen zijn. Met de juiste mindset en de wil om te slagen is er heel veel mogelijk.

Wat Alco doet bij Wijzer in je Werk

Wijzer in je Werk biedt inwoners van Noordoost Brabant een mooie kans om eens stil te staan bij je loopbaan. Vaak denken we daar pas aan, wanneer er ontslag, of een reorganisatie aan zit te komen. Door al tijdens je werk na te denken over de toekomst, ben je beter voorbereid op vervelende omstandigheden. Je kunt de gesprekken met Wijzer in je Werk zien als een goede onderhoudsbeurt voor je carrière. Maar ook wanneer je een uitkering geniet, staan we klaar voor je met een prachtig netwerk van instanties en bedrijven in vele branches.

Over Wijzer in je Werk

Bij Wijzer in je Werk staan vaardige en vriendelijke coaches voor je klaar. Ze helpen je op weg met allerlei vragen en thema’s rondom werk. Wijzer in je Werk is DE spin in het web van organisaties die actief zijn in de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant. De begeleiding is helemaal gratis voor jou als inwoner van Noordoost Brabant. Dus, wat houd je tegen? Maak een afspraak en maak werk van je werk.