Dian stelt zich voor!

Het zien van mogelijkheden vind ik een belangrijke basis om het uiteindelijke doel te kunnen behalen. Het is mijn kracht om op een laagdrempelige manier contact te maken met mensen. Mijn enthousiasme werkt hierin aanstekelijk en motiveert.

Wie ben ik?

Geboren en getogen in een klein dorpje in Gelderland, vertrok ik voor mijn studententijd naar Nijmegen. Deze stad heb ik nog steeds niet verlaten, inmiddels woon ik samen met mijn vriend (een echte Brabander) in hartje centrum. Ik vind dus dat ik mijzelf nu toch echt wel een Nijmegenaar mag noemen. Ik word blij van de vele knusse horeca tentjes waar ik graag met vrienden mijn weekenden slijt. Ik ben trots op mijn groente- en kruidentuintje op het balkon en ik hou van reizen, wie niet?

Een spontane flapuit, buiten de lijnen durven kleuren en tegelijkertijd gevoelig zijn voor hoe de ander zich voelt en niet zonder (jawel nog steeds papieren) agenda kunnen. Ben ik een mens van uitersten? In ieder geval ken ik mijn kwaliteiten en valkuilen. 

Aan de slag als werkconsulent in Oss

Na mijn studie maatschappelijk werk en dienstverlening startte ik met mijn baan als werkconsulent bij de Gemeente Oss. In mijn functie als werkconsulent begeleid ik mensen richting re-integratie. Dat kan zijn richting scholing, vrijwilligerswerk, een dagbesteding of een betaalde baan. De vragen “wat wil je” “wat kan je” en “wat heb je nodig” staan hierbij centraal. 

Inmiddels ben ik vijf jaar verder en heb ik mij binnen Gemeente Oss mogen ontwikkelen tot de professional die ik nu ben. Deze ervaring gebruik ik in mijn nieuwe uitdaging om als loopbaan adviseur voor de regio Noordoost Brabant aan de slag te gaan.

Wanneer ik jou zou coachen…

Het geeft mij energie wanneer ik jou kan bewegen je eigen doelen te bereiken. Mee kunnen doen naar je eigen vermogen en plezier hebben in je werk, dat is wat ik een ieder gun. 

Wat is er nu mooier dan de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en te ontdekken waar je talenten liggen? Als loopbaan adviseur kan ik jou hierbij ondersteunen, je wegwijs maken in de mogelijkheden en je aanmoedigen. Ik ben er klaar voor, jij ook?Lees meer over Dian Huizinga en onze andere loopbaanadviseurs op de ‘over ons ‘pagina.

Dian Huizinga: loopbaanadviseur bij Wijzer in je Werk

Bij Wijzer in je Werk kunnen inwoners van Noordoost Brabant terecht voor vragen rondom werk. En Dian Huizinga is een van de loopbaanadviseurs. Wij kunnen je helpen wanneer je werkloos bent, wanneer je een andere baan wil of met een andere werkgerelateerde uitdaging zit. Neem gerust contact op, we helpen je graag op weg!