Joyce Janssens is geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch en woont samen in Breda.

Ze is een enthousiast en sociaal mensen-mens, een echte verbinder. Joyce denkt in mogelijkheden en ze denkt vooruit. Ze vindt persoonlijke ontwikkeling ook voor zichzelf belangrijk en streeft ernaar haar leven lang te leren. “Ik stel mijzelf regelmatig de vraag: Hoe happy en houdbaar ben ik in mijn huidige baan?”. 

De wereld verandert zo snel

De wereld om ons heen verandert, de arbeidsmarkt verandert, onze levensfase verandert. Verandering is vaak spannend. Mijn gehele loopbaan ben ik al actief in het ondersteunen van mensen in hun zoektocht naar de juiste baan. Ik help mensen met het verkrijgen van inzichten in drijfveren en kwaliteiten, in kansen en mogelijkheden. Dit doe ik door de juiste vragen te stellen in plaats van antwoorden te geven. Hiermee komen mensen tot keuzes en krijgt de loopbaan nieuwe richting. Ik laat mensen inzien dat zij zelf aan zet zijn en de regie kunnen nemen in de eigen loopbaan.

Waarom werk ik bij Wijzer in je Werk?

Ik vind het sterk om te zien hoe de arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant omgaat met de impact van Corona op de arbeidsmarkt. In deze onvoorziene, bijzondere situatie is baanonzekerheid bij veel mensen toegenomen en steekt loopbaanangst de kop op. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van dit enthousiaste en kundige team en verwacht dat we veel mensen kunnen helpen.

Over Wijzer in je Werk

Bij Wijzer in je Werk staan, naast Joyce Janssens, nog twee vaardige en vriendelijke coaches voor je klaar. Ze helpen je op weg met allerlei vragen en thema’s rondom werk. Wijzer in je Werk is DE spin in het web van organisaties die actief zijn in de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant. De Begeleiding is helemaal gratis voor jou als inwoner van Noordoost Brabant. Dus, wat houd je tegen? Maak een afspraak en maak werk van je werk.