Het Werkgeversservicepunt Noordoost Brabant komt met iets nieuws: elke eerste dinsdag van de maand organiseren wij ‘Koffietijd’. Via Zoom worden werkgevers en werkzoekenden samen gebracht om informeel kennis te maken. De eerste Koffietijd vond plaats op 6 april. Werkzoekenden uit de regio Noordoost-Brabant konden online koffiedrinken met het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Hoppenbrouwers Techniek.

Hoe werkt het?

De Koffietijd-sessies vinden plaats via ZOOM. Je kunt jezelf  via deze pagina aanmelden voor een sessie. Tijdens de sessie presenteert de werkgever zich en vertelt over de branche, het bedrijf en de beschikbare vacatures. Een mooie manier voor de werkgever om zichzelf te presenteren. Jij kan de werkgever vervolgens het hemd van het lijf vragen. Is er een match? Dan kunnen jullie na de Koffietijd-sessie contact met elkaar opnemen voor de vervolgstappen. Wie weet leidt dat tot een nieuwe baan.

Eerdere successen

Het concept ‘Koffietijd’ komt niet geheel uit de lucht vallen. Tijdens de eerder georganiseerde Online Banenmarkt Noordoost-Brabant, vonden ook al live-ZOOM-sessies plaats tussen werkgevers en werkzoekenden. Dit waren erg succesvolle sessies, waar meerdere matches uit zijn voortgekomen. Nicole Papen, projectleider van het WSP: “Met Koffietijd voorzien we in een behoefte van werkgevers en werkzoekenden in de regio om júíst nu met elkaar in contact te komen. Het concept is verfrissend, uniek in de regio en ook nog eens erg laagdrempelig.”

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers is vooral bekend door installatietechniek, maar het bedrijf doet veel meer. Ze zijn een allround technisch dienstverlener. Hoppenbrouwers heeft veel vacatures, vestigingen door het hele land en diverse mogelijkheden om werken en leren te combineren. Presentatie door Renate Leurink, HR adviseur en gelegenheid om al je vragen te stellen. Ook al is de techniek misschien niet iets wat je eerste voorkeur heeft, het is de moeite waard om je eens te verdiepen in wat dit bedrijf je te bieden heeft.

Dus waar wacht je nog op? Dit is een unieke kans om een kijkje in de keuken van een werkgever uit de regio te nemen. En volgende maand staan er weer twee andere werkgevers in de spotlights. Meld je aan via deze link.