Kristianne stelt zich voor:

Loopbaanontwikkeling betekent ook een leven lang leren. Zorg dat je jezelf blijft uitdagen en pak zelf de regie. Want jouw baan van morgen begint vandaag!

Nieuwsgierig naar jou!

Ik nodig je uit om met ons in contact te komen. Vanuit mijn oprechte interesse, nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen ga ik graag met je in gesprek. Ik werk vanuit een laagdrempelige en positieve benadering van mens en werk. Waar sta je nu en waar wil je komen? Wat zijn jouw drijfveren, je passie, je vaardigheden en competenties? En waar krijg je nu echt energie van?

Gezelligheid en mooie gesprekken: dat belooft wat voor Wijzer in je Werk!

Precies 15 jaar geleden heb ik voor de liefde het Limburgse land verruild voor Gelderland. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik met veel plezier in Nijmegen. Ik hou van buiten zijn en fiets en wandel graag. Het liefst met iemand samen want ik hou van gezelligheid en mooie gesprekken. Met de komst van onze kinderen, die alle drie weer zo verschillend zijn, leer ik mezelf nog iedere dag beter kennen. Ik heb in veel spiegeltjes gekeken en er wat mee gedaan. Het verrijkt mij als persoon en daar word ik dan weer heel blij van.

Coach en adviseur bij Wijzer in je Werk

Als coach en adviseur heb ik met jong en oud mogen werken. Na het afronden van mijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening, inmiddels 23 jaar geleden, ben ik gestart als Inkomensconsulent bij een gemeente. Na een aantal jaren ben ik mezelf meer gaan toeleggen op arbeidsbemiddeling en ben ik als adviseur aan de slag gegaan bij het Centrum voor Werk en Inkomen. In de afgelopen jaren is mijn rol als adviseur en coach steeds meer verschoven naar de rol van loopbaanadviseur waarbij het accent kwam te liggen op “Wat heb jíj nodig?” op het gebied van coaching, sollicitatievaardigheden, scholing en vacaturebemiddeling. En nu ga ik dus aan de slag voor Wijzer in je Werk.

Kristianne: “Vertrouwen in jezelf als solide basis

Vertrouwen in jezelf is de basis om te kunnen groeien. Ik ben ervan overtuigd dat je op deze manier, ieder op zijn/haar eigen wijze en tempo, verder komt in de loopbaanontwikkeling die bij je past. Mijn hart gaat in ieder geval sneller kloppen wanneer ik mensen in beweging kan krijgen doordat ze de regie in eigen hand nemen en hierdoor stappen vooruit zetten en gestelde doelen bereiken. 

Wat wordt jouw volgende stap? Ik help je er graag mee!