“Werken met passie en plezier, dat gun ik iedereen!” Waar ligt je kracht, wat zijn je kwaliteiten, welke vaardigheden wil je nog ontwikkelen en hoe zorg je ervoor dat je interessant blijft voor de steeds sneller veranderende arbeidsmarkt?
Dat samen met jou onderzoeken om vervolgens doelen te bepalen, dat is de passie van Mara! 

En het plezier? De juiste match!

Over Mara Theijssen

Geboren in Veghel, opgegroeid in Eindhoven en voor haar studie naar Breda verhuisd, waar ze nu met haar 2 kinderen woont. Een echte Brabantse dus! In 1997 is Mara gaan werken bij een groot uitzendbureau en vanaf dat moment is ze vanuit diverse invalshoeken in het vakgebied werkzaam geweest. Inmiddels is Mara, met ruim 20 jaar ervaring, een allround loopbaanprofessional. Die kennis zet ze graag in om jou verder te helpen. Want: Alles wat je aandacht geeft, groeit!

Wat Mara doet bij Wijzer in je Werk

In een intakegesprek gaan jullie samen de vragen die jij hebt naar boven krijgen. Mara helpt je daarbij door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en na te gaan of ze het goed begrijpt. Jullie kijken samen naar je talenten en drijfveren, wie ben je en wat kan je, om vervolgens te bespreken wat je wilt en hoe je daar dan komt. Welke competenties heb je daarvoor nodig en hoe kun je die ontwikkelen? En niet onbelangrijk: is het haalbaar en wat anders? Kortom, wat heb jij nodig om (weer) met passie en plezier te werken. Want met meer werkgeluk word je duurzaam inzetbaar, gelukkiger en productiever. Dat brengt jou én de organisatie waar je werkt (of gaat werken) verder. 

Over Wijzer in je Werk

Bij Wijzer in je Werk staan vaardige en vriendelijke coaches voor je klaar. Ze helpen je op weg met allerlei vragen en thema’s rondom werk. Wijzer in je Werk is DE spin in het web van organisaties die actief zijn in de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant. De begeleiding is helemaal gratis voor jou als inwoner van Noordoost Brabant. Dus, wat houd je tegen? Maak een afspraak en maak werk van je werk.