Ik ben Nicole Moviat, projectleider bij Wijzer in je Werk, en geboren en getogen in Eindhoven. Daar woon ik nog steeds met veel plezier samen met mijn twee kinderen van 15 en 17 jaar. Sinds 2000 werk ik bij WSD in Boxtel. Het fijne aan het werken daar is dat de mens centraal staat en dat er veel collega’s werken met een sociaal hart. Mijn loopbaan heeft altijd in het teken gestaan van mens en organisatie en leren en ontwikkelen. Ook voor mezelf vind ik het belangrijk om te blijven ontwikkelen, vooral door geregeld nieuwe dingen op te pakken. Gelukkig krijg ik die kans bij WSD. In de loop van de jaren heb ik ontdekt welke zaken voor mij belangrijk zijn in een baan. Deze komen allemaal terug in de functie van projectleider. Ik ben dan ook heel blij met mijn huidige opdracht als projectleider van Wijzer in je Werk

Inspelen op de actualiteit

De Coronacrisis heeft tot grote veranderingen in ons leven en werken geleid. Er is onzekerheid over het voortbestaan van bedrijven en banen staan op het spel. Aan de andere kant ontstaan er nieuwe kansen. Juist nu wordt er een groot beroep gedaan op ieders aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Het mooie is dat er ook eigenschappen bij mensen naar boven komen die eerder niet zichtbaar waren. Met Wijzer in je Werk spelen we mooi in op de toenemende behoefte aan vraagstukken rondom werk. Dat begint toch vaak met het kennen van jezelf en het kunnen benoemen van jouw eigenschappen en vaardigheden. Iets wat voor jou heel normaal kan lijken, kan zo maar iets unieks zijn waar werkgevers naar op zoek zijn. 

Waarom geloof ik in Wijzer in je Werk?

Leven lang ontwikkelen is belangrijker dan ooit. Toch is lang niet iedereen hier mee bezig. Ik geloof in Wijzer in je Werk, omdat wij concrete hulp bieden in de zoektocht naar passend werk. En dat gaat hand in hand met jezelf ontwikkelen.  

Mijn missie is om met Wijzer in je Werk een toegankelijk platform te bieden waar iedereen met vragen rondom werk aan de slag kan. En dan vervolgens mooie voorbeelden te verzamelen van succesverhalen. Uiteindelijk hoop ik vele mensen te inspireren om leven lang ontwikkelen ook echt te gaan doen!