Ook in Oss en omgeving staan veel bedrijven klaar om je te ontvangen.

Wist je dat er in Oss ongeveer 6000 ondernemers zijn gevestigd? Dat betekent dat er volop kansen zijn voor een interessante stage of baan. 

Liever aanpakken dan praten

De werkgevers in Oss laten zich niet zo vaak zien aan de buitenwereld. In Oss zeggen ze als snel: ‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’. Ze houden meer van aanpakken dan van praten. De Osse bedrijven onderscheiden zich van de andere steden in hun diversiteit: er is veel maakindustrie, bouwnijverheid, pharma, foodbedrijven, verpakkingsindustrie en ook veel logistiek. Daarnaast natuurlijk veel dienstverlenende bedrijven of organisaties in de zorg en welzijn, onderwijs en de overheid (gemeente Oss) zelf. Oftewel een heel breed palet aan bedrijven waar altijd volop werkgelegenheid is.

Alle niveaus 

Door met name de technologische ontwikkelingen zie je dat bedrijven steeds sneller veranderen. Dat betekent ook dat taken binnen beroepen sneller kunnen veranderen dan voorheen. Ondanks dat, zien we dat er medewerkers nodig zijn van alle lagen en niveaus. Waar voorheen veel handwerk in de bedrijven aanwezig was, zien we ook dat daarin een grote verscheidenheid zichtbaar wordt. Dus ook voor hoger opgeleiden zijn er vele uitdagende banen te vinden in de Osse omgeving.

De Talentencampus Oss

Om de koppeling tussen het aanstormende talent (dat is iedereen die wil werken ?) en het bedrijfsleven beter te laten verlopen heeft Oss haar Talentencampus. Zij heeft als taak om het talent in onze omgeving beter kennis te laten maken met dat mooie bedrijfsleven in deze regio. 

Dus lukt het jou niet om in Oss de weg te vinden naar het bedrijfsleven? Dan kan ook via Wijzer in je Werk de Talentencampus benaderd worden om de juiste ingangen te vinden. En velen gingen jullie inmiddels voor.

Talentencampus Oss maakt deel uit van Wijzer in je Werk

Ook Talentencampus maakt deel uit van Wijzer in je Werk. Dus zit je met vragen rondom werk, wil je graag ondersteuning bij het opmaken van je portfolio of cv, of zoek je een stage die bij je past? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag op weg.

Help wat moet ik doen?

Ook Talentencampus maakt deel uit van Wijzer in je Werk. De Talentencampus Oss kan je toegang te geven tot het interessante bedrijvennetwerk van Oss en omgeving. Een kijkje nemen: https://www.talentencampusoss.nl/