Doe het zelf en ontwikkel je talent

 

Wil jij zelf aan de slag? Dat kan ook! Vraag dan een account aan voor ons Talentcenter Noordoost Brabant. Binnen het Talentcenter Noordoost Brabant kun je werken aan je eigen ontwikkeling. Je kunt bijvoorbeeld je eigen talenten en vaardigheden beter in beeld brengen door testen te maken. Of je maakt een keuze uit de loopbaanopdrachten en je gaat die maken. Allemaal bedoeld om een beter beeld van jezelf te krijgen en vervolgens een stap te kunnen zetten naar ander werk. Je kunt in het Talentcenter Noordoost Brabant ook zoeken naar vacatures die passen bij jouw profiel. Ook kun je opleidingen vinden.

En wil je op een bepaald moment toch ondersteuning van een loopbaanadviseur dan is dat ook mogelijk. Meld jezelf dan aan voor een loopbaanadviesgesprek.

Werken en leren combineren

Wie mee wil blijven doen, moet werken en leren combineren. Dat betekent niet dat je steeds terug moet naar de schoolbanken. Leren kan op allerlei manieren. Van een korte cursus op locatie of bijscholing via de computer, tot het volgen van een volledige opleiding. De mogelijkheden zijn oneindig! ‘Wijzer in je Werk’ gelooft, meer dan ooit, dat je nooit bent uitgeleerd. Wij nemen je graag bij de hand om niet te verdwalen in het woud van mogelijkheden. Met onze hulp maken wij het makkelijk om jouw persoonlijke leerweg te ontdekken. Zo wordt een leven lang werken en leren ook heel erg leuk.

Wijzer in je Werk door te blijven leren

Stilstaan is achteruitgaan.
'Wijzer in je Werk' is er om je, samen met haar partners, de weg te wijzen naar een gelukkig werkend leven. Goed idee?

beeldlogo wijzer in je werk

Hoe bijdetijds ben jij? 

Niemand weet wat de toekomst gaat brengen. Maar één ding is zeker: alles wordt steeds een beetje meer digitaal. En daar krijgen we allemaal mee te maken. Maar hoe bijdetijds is jouw kennis nou eigenlijk? Wil jij weten of jouw vaardigheden toekomstbestendig zijn?

Werken en leren in Noordoost Brabant 

De arbeidsmarkt in Noordoost Brabant biedt ongelooflijk veel kansen op werken en leren. Ook voor jou! In sectoren als Techniek, ICT, Onderwijs, Logistiek en Zorg bestaat een grote vraag naar gemotiveerde mensen. Naar mensen die willen groeien in hun loopbaan en daarvoor werken en leren graag combineren. Wie weet liggen daar ook kansen voor jou. ‘Wijzer in je Werk’ helpt je om dat te onderzoeken en jouw eigen pad daarin te vinden. Neem contact met ons op of kijk eens in het ruime online leeraanbod.