Wijzer in je Werk:
loopbaanbegeleiding in een makkelijk jasje

 

Nadenken over de toekomst van je werk doe je vast wel eens. Eigenlijk is dat ook een noodzaak. De wereld om ons heen en ook de arbeidsmarkt veranderen immers voortdurend. En natuurlijk wil je het risico niet lopen om je baan te verliezen en geen nieuwe baan te vinden. Dus moet je bijblijven en jezelf steeds ontwikkelen. Daarvoor kun je terecht bij enorm veel organisaties en op talloze plekken. Maar waar zitten die dan? En wat is slim om te doen? Met Wijzer in je Werk bieden wij een platform waar je geholpen wordt in het vinden van het juiste pad. Dat doen wij zonder commerciële doeleinden. Wij hebben er plezier in als we jou de goede richting kunnen wijzen in je ontwikkeling. Wijzer in je Werk is gratis: loopbaanbegeleiding in een makkelijk jasje.

Partners in loopbaanbegeleiding

Wijzer in je Werk heeft in Noordoost Brabant heel veel partners die iets kunnen betekenen op het gebied van werk, ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Samen met deze partners bieden wij een zo breed mogelijke dienstverlening aan die past bij jouw vraag. Daar is veel kennis aanwezig op het gebied van het vinden van werk. Ook het UWV, drie sociale werkbedrijven en het onderwijs behoren tot onze partners. Daarnaast werken we samen met het Leerwerkloket Noordoost Brabant, FNV, Hive en Talentencampus Oss. Met al deze partijen beschikken we over een enorme hoeveelheid kennis over werk, ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Ook hebben we een groot netwerk van werkgevers in de regio.

Over onze loopbaanadviseurs

Sommige dingen kun je prima alleen. Maar soms is het ook fijn om met iemand te praten en er zo beter achter te komen wat je wilt. Of is het gewoon prettig om hulp te krijgen bij iets wat je moeilijk vindt. Daarom kunnen we ons voorstellen dat je graag met iemand praat over je vraag. Ook dat kan bij Wijzer in je Werk. Onze loopbaanadviseurs staan voor je klaar.

Alco van Dam

Er zijn altijd kansen. Met de juiste mindset en de wil om te slagen is er veel mogelijk.

Mijn motto is: “Je kunt elke dag een nieuw leven beginnen”.

loopbaanadviseur

loopbaanadviseur

loopbaanadviseur

loopbaanadviseur

loopbaanadviseur

Mara Theijssen

Samen met jou onderzoeken om vervolgens doelen te bepalen.

Mijn motto is: “Alles wat je aandacht geeft, groeit!“.

cv Bemiddeling en loopbaanbegeleiding?

Onze loopbaanadviseurs kunnen je helpen met advies over jouw volgende stap en het doel dat je wilt bereiken. Het is daarbij belangrijk dat heel duidelijk is wat je vraag is. Onze loopbaanadviseurs helpen je hiermee in een persoonlijk gesprek.

De loopbaanadviseur kan je op veel manieren ondersteunen. Voorbeelden zijn:

 • Het duidelijk krijgen van je talenten.
 • Jou inzicht geven in de mogelijkheden.
 • Leren hoe je jezelf presenteert met een cv en brief.
 • Hulp bij het vinden van een werkgever.
 • Tips en oefeningen als voorbereiding op een sollicitatiegesprek.

Klop bij ons aan voor:

 • leerbaanprojecten
 • loopbaan mogelijkheden
 • adviesgesprekken
 • omscholen
 • herintreden
 • wat jij nodig hebt op het gebied van werk

En soms hoeven we je alleen maar een zetje in de juiste richting te geven en kun je daarna weer zelf op pad.

beeldlogo Wijzer in Je Werk

Succesverhalen