Dit zijn de partners van
Wijzer in je werk

Wijzer in je werk is een initiatief van Werkgeversservicepunt Noordoost Brabant. Dit project is mede mogelijk gemaakt met steun van de provincie Noord-Brabant.

We richten ons  met dit project uitsluitend op de inwoners van de regio Noordoost Brabant.

Logo Werkgeversservicepunt Noordoost Brabant: www.wspnoordoostbrabant.nl
Logo van Provincie Noord-Brabant: www.brabant.nl

partners

Gemeenten die meedoen aan Wijzer in je Werk

FNV

FNV biedt aandacht voor jouw loopbaan met loopbaanadvies. Samen met onze consulenten en trainers kom jij erachter waar je kracht ligt en waar je echt gelukkig van wordt. Loopbaanadvies FNV is gratis voor leden. 

fnvwerkt.nl

logo FNV: www.fnvwerkt.nl

IBN

IBN biedt kansen aan mensen die het zonder onze steun niet redden op de arbeidsmarkt. We werken voor jongeren, schoolverlaters, statushouders, mensen met een uitkering of we begeleiden je van werk naar werk.

ibn.nl

logo IBN: partner Wijzer in je Werk

wsd

WSD maakt het verschil voor mensen. Wij denken als partner mee met gemeenten en werkgevers over hoe wij samen zo goed mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen helpen aan werk. Wij zorgen dat mensen die mee willen doen aan het werkproces zo optimaal mogelijk worden ingezet.

wsd-groep.nl

logo WSD: partner Wijzer in je Werk

Weener xl

Weener XL is het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Wij zijn er voor mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt. We bieden een totaalpakket waarbij passend werk en participatie voorop staan.

weenerxl.nl

logo Weener XL: partner Wijzer in je Werk

Leerwerkloket

Het Leerwerkloket is een onafhankelijk adviespunt met kennis van onderwijs en arbeidsmarkt. We hebben een breed netwerk en geven (loopbaan)advies op maat voor werkenden, werkzoekenden en studenten. Ook bieden we werkgevers scholingsadvies en bouwen we mee aan leerwerktrajecten.

leerwerkloket.nl

logo Leerwerkloket: partner Wijzer in je Werk

DNA noord-brabant

De Nieuwe Arbeid (DNA) is een intersectoraal werkgeversnetwerk, bestaande uit ruim 50 bedrijven in de regio Noord-Brabant.  Wij geloven dat investeren in werk + werkrelaties van wezenlijk belang is voor de inzetbaarheid van medewerkers en organisaties om van waarde te zijn en te blijven op de arbeidsmarkt. Samen brengen wij verbindingen tot stand, delen wij kennis en ervaringen en geven wij talentontwikkeling de aandacht.

denieuwearbeid.nu

logo DNA - De Nieuwe Arbeid: partner Wijzer in je Werk

Downloadpakket partners

Voor onze partners ontwikkelden we een partner mediakit. Het pakket kun je hier downloaden.

Het pakket omvat:

  • Divers beeldmateriaal
  • Folder die lokaal kan worden geprint en uitgedeeld
  • Logo
  • Video
  • Uitleg over hoe het pakket kan worden ingezet